AlexandraMichelles

Närvårdar examen och helgens festligheter!

Publicerad 2016-06-06 22:20:30 i

Hejsan! det är ett tag sedan det har varit fullt upp dom senaste dagarna och jag har värkligen haft en super helg! I torsdas klarade jag LOP-tenten vilket jag är super glad för, för er som inte vet är det en tent man måste skriva vart 5:te år för att behålla sin legitimation som närvårdare eller dina rättigheter att dela medicin osv... det är en teori och en räknedel :)
 
Sen i Fredags var den stora dagen då vi alla ca 100 blivande yrkesmän och kvinnor satt och väntade på betyget, mössan och rosen! Jag fick även ett stipendie som jag är mycket stolt över! Sen var det fotografering av alla utexaminerade och sen for vi hem för att göra oss redo för festen hemma!

 
Jag fick helt super vackra presenter och massa gäster kom för att gratulera mej till min Närvårdar examen! Senare på kvällen kom mina vänner till mej och vi badade badtunna och hade det skojj! På lördag var jag på 3 studentkalas och efter det iväg på förfest inför fagerö med mössan på huvudet! Faggen var den roligaste gången på länge, Söndagen däremot var den tröttaste på länge haha gjorde absolut ingenting! :) 
 
Idag hade jag min första jobb dag och har även pluggat inför inträdesprovet på onsdag! Nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon bitti igen! Mera bilder från själva examen kommer i ett annat inlägg bara jag får alla bilder överförda! :)

 Alla bilder i detta inlägg är fotograferade av Michelle Bäcklund/GyllenePixlar, Tack!

Kommentarer

Postat av: Agnes

Publicerad 2016-06-06 23:09:49

Så himla vackra bilder!

Svar: tack! jo michelle e super duktig!
Alexandra

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Alexandra

Tjej på 20 vårar, från Österbotten med eget kryp in i Vasa. Jag är närvårdare som studerar till hälsovårdare på Novia, första året. och när jag hinner så jobbar jag, spelar revy, är aktiv inom frivilliga brandkåren, ordförande för UFs ungdomsutskott och medlem i styrelsen och såklart umgås jag med mina vänner och familj! Är också kommunalvals kandidat i Malax, nummer 20! Min blogg är en blandad kompott av mitt liv så hoppas du trivs! Alexandramichelles heter jag på instagram & du kan följa bloggen via bloglovin för lättare hålla koll på uppdatering om du vill!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela