AlexandraMichelles

Farsdagshelgen och tankar om bloggalan

Publicerad 2016-11-15 20:12:20 i Allmänt,

Heijsan! Ännu en helg är förbi och jag har haft en riktit bra sådan, Jag vakade natten mellan fredag och lördag på jobbet. När jag vaknade på Lördagen sen så kom moffa, hans brud och moffas syster till oss för att äta farsdags lunch som traditionsenligt blev Lutfisk nomnom! <3
'
Sen på kvällen var jag till faster och åt smörgåstårta innan jag for till Yttermark, Vi körde runt i Niesby och satt sen resten av kvällen i ett garage och bara umgicks. Sov hos Patric till söndagen då jag for till Pappa på farsdags lunch igen, där fick jag lax! Söndagskvällen spenderade jag med lillasyster och Oskar.
 
Igår var jag ledig från skolan så passade på att ta min första körlektion med lastbilen, vilket gick väldigt bra och fick till och med beröm av någon random finsk arbetskar på stan haha! Lunchade tillsammans med mamma innan jag for till lägenheten och började julpynta som ni ser lite av på bilden åvan. Idag har jag däremot varit i skolan nästan hela dagen och det var så tungt med massa teori när man är så ovan att länge sitta och lyssna haha :) Nu väntar jag på att klockan ska slå 10 så jag kan kolla bachelor. 
 
Som ingen säkert missat är det bloggala i helgen och jag ska gå tillsammans med Ida, har två olika "klänningar" jag kommer välja mellan har inte satt pengar på något nytt vackert utan kommer köra på något utav det jag redan har i mina jöömor . skorna är jag lite osäker på, är inte så hemskt skicklig att gå i klackar + jag blir så förbannat lång haha. Sminket är jag ganska säker på hur jag ska ha och likaså håret, nu sitter jag bara å e fundersam över naglarna.. skulle gärna ha nagellack iaf eftersom jag har så fula naglar men då finns risken att jag får lida med att tappa naglarna i flera veckor/månader efteråt igen och de vet jag inte om ja skulle orka med fö de om något e först fult och mina naglar har endå varit ganska OK på sista tiden gemfört med hur dom var innan ... måste grubbla på den saken :) 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Alexandra

Tjej på 20 vårar, från Österbotten med eget kryp in i Vasa. Jag är närvårdare som studerar till hälsovårdare på Novia, första året. och när jag hinner så jobbar jag, spelar revy, är aktiv inom frivilliga brandkåren, ordförande för UFs ungdomsutskott och medlem i styrelsen och såklart umgås jag med mina vänner och familj! Är också kommunalvals kandidat i Malax, nummer 20! Min blogg är en blandad kompott av mitt liv så hoppas du trivs! Alexandramichelles heter jag på instagram & du kan följa bloggen via bloglovin för lättare hålla koll på uppdatering om du vill!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela