AlexandraMichelles

230916

Publicerad 2016-09-23 22:31:14 i Allmänt,

Heij, jag sitter hemma och har just sett en helt otroligt fin film. Har haft en väldigt händelserik vecka så tänkte köra snabbt vad jag gjort:
Måndag - Varit på min första zumba timme på många många år och det kändes så roligt att få vara tillbaka fast det var ny lärare och nytt upplägg. 
Tisdag - Skoldag, Mat och bio med Linette. Vi hade super roligt och tittade på Bridget Jones's Baby och den var helt sjukt bra! skrattade så åt den! ni som inte sätt den ska verkligen åka och se den på bio! :D Sen stressade jag iväg på en jobbnatt i Malax.
Onsdag - Direkt från vaknatten till skolan, fick en biljett till sitzen nästa vecka och var på lektioner. Han också med en stämpel på cafe the paris när jag drack morgon kaffe. Hem och sova en stund (2 timmar och 20 min) innan jag drog ut på stan med mina vänner. 
Torsdag - Trött, mycket trött släpade jag mej till skolan på svenska lektion och gjorde en presentation som bandades in. sov 16 timmar denna kväll/natt
Fredag - Var på mat med mamma, shoppa BJ glass på special, hämtade syster, åt tacos, var med en skylt till pörtom osv... imr är det gårdsloppis, älgjaktspremiär och min gudmors födis kaffe!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Alexandra

Tjej på 20 vårar, från Österbotten med eget kryp in i Vasa. Jag är närvårdare som studerar till hälsovårdare på Novia, första året. och när jag hinner så jobbar jag, spelar revy, är aktiv inom frivilliga brandkåren, ordförande för UFs ungdomsutskott och medlem i styrelsen och såklart umgås jag med mina vänner och familj! Är också kommunalvals kandidat i Malax, nummer 20! Min blogg är en blandad kompott av mitt liv så hoppas du trivs! Alexandramichelles heter jag på instagram & du kan följa bloggen via bloglovin för lättare hålla koll på uppdatering om du vill!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela