AlexandraMichelles

Julklapparna 2016

Publicerad 2017-01-01 20:09:00 i Allmänt, Listor,

Bättre sent än aldrig, har haft fullt upp från morgon till kväll den senaste veckan med jobb och intensiva revyövningar men här kommer nu Årets julklappar! vill ni se vad jag fått tidigare år finns de inläggen Här och Här
 
Godis i massor av mommo och mamma + en toffife låda ja redan har slukat
 
 Satin påslakan och stickade handskar med dubbla lager av fammo och två juliga börsar troligen av moffa 
 
 En brandfilt + ett snyggare förvaringsfodral av mamma
En nödhammare som blinkar rött, det finns ficklampa, den har magnet så man kan sätta den på ex biltaket, man kan skära av bilbältet med den och krossa fönsterrutor på bilar. Den fick jag också av mamma
2 hammare i olika storlekar, en av mamma och en av faster
 
 Olika knivar och sevetter + hållare av någon tomte :)
Mikrokupa av mamma
 
 En söt mugg av Frida som imorgon får komma med till jobbet, En äggtimer av mamma med magnet och sen en praktisk kopp med rivjärn som man kan byta ut uppe på locket av linette.
 
 En värmedyna av mammas en bekant, Två hårmasker med tillhörande hårturban av Frida och Evelina. Ett armband som faster ha gjort.
 
 God Jul burk av okänd tomte, Pentik ljuskopp + ljus och tändstickor av mammas faster och 6 talldrikar av Iitala serien jag har av mommo.
 
 Ett nytt lås till skrubben ner i källaren vid lägenheten av mamma, Choklad och 30€ presentkort till Gigantti av Vide, En liten ficklampa som lyser sjukt bra som jag fick av Oskar (den får komme med till jobbet på nyckelknippan imorgon också) Åså pengar av mommos gubbin, faster och moffa.
 
 Hårborste, Wella EIMI hårspray, Macadamia schampo och balsam och BC mirakel hår olja allt detta av Patric.
 
 Fritidsfabrikens RevolutionRace byxor av Pappa och Margot + Ett avgasrör 
 
Sen fick jag också ett par tights och en handduk som jag tagit med till revyn redan av mommo åså e ja glömsk å glömde ju fotografera julklappen av syster, fick Viva la divas highlighter och världens bästa ögonfransböjjare från Dermoshop! dom e båda redan i användning så därför glömde ja fota :D
Tack igen allihopa! Jag har en underbar familj och helt fantastiska vänner som köpt så fina julklappar åt mej, fick ju nästan allt jag haade på min önskelista! Underbart!

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2017-01-01 21:46:20

Du too it na koort oåv avlåppe? :'D

Svar: Nä ha itt ens sitt a sjölv än :D
Alexandra

Postat av: Fröken Rödlök

Publicerad 2017-01-02 17:18:55

Vilka fina klappar du har fått =)

Svar: ja visst! :)
Alexandra

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Alexandra

Tjej på 20 vårar, från Österbotten med eget kryp in i Vasa. Jag är närvårdare som studerar till hälsovårdare på Novia, första året. och när jag hinner så jobbar jag, spelar revy, är aktiv inom frivilliga brandkåren, ordförande för UFs ungdomsutskott och medlem i styrelsen och såklart umgås jag med mina vänner och familj! Är också kommunalvals kandidat i Malax, nummer 20! Min blogg är en blandad kompott av mitt liv så hoppas du trivs! Alexandramichelles heter jag på instagram & du kan följa bloggen via bloglovin för lättare hålla koll på uppdatering om du vill!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela