AlexandraMichelles

detta förbannade blogg.se, PRO design

Publicerad 2013-11-28 13:26:31 i


såhääär  visar det att det ska se ut när jag parat och föhandskontrolerat , men fast ja sparat å ser de inte ut såhär min egna header kmr ju tamme tuusan inte upp!! grrr!!!


Sen när jag ändrar html koderna så går inget att spara för dedär blåa faller ner över spara knappen och min header kmr int fram utan de sätterdit sin egen! GRR å jag VET jag satt in koden på rätt ställen såå...
 
nu tänker jag dissa PRO temat fast de e super snyggt! men ja vill förf*n kunna ha min egna header och styra och ställa själv! blöp!

Om

Min profilbild

Alexandra

Tjej på 20 vårar, från Österbotten med eget kryp in i Vasa. Jag är närvårdare som studerar till hälsovårdare på Novia, första året. och när jag hinner så jobbar jag, spelar revy, är aktiv inom frivilliga brandkåren, ordförande för UFs ungdomsutskott och medlem i styrelsen och såklart umgås jag med mina vänner och familj! Är också kommunalvals kandidat i Malax, nummer 20! Min blogg är en blandad kompott av mitt liv så hoppas du trivs! Alexandramichelles heter jag på instagram & du kan följa bloggen via bloglovin för lättare hålla koll på uppdatering om du vill!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela