AlexandraMichelles

Gonatt bloggar!

Publicerad 2015-12-29 22:50:08 i


Gokväll! Ligger och mobilbloggar i brist på sömn, ska upp om sesådär 6 timmar ... Jobbet kallar! Om man räknar bort alla jobbtimmar har jag hunnit med mycket annat trevligt vi har varit på födelsedagsmiddag till mammas moster o. Haft x antal revyövningar. Det är långa lvningar nujust, tekniken ska börja fungera och kläder + rekvesita ska börja vara klara till 100%. 

I måndas åkte jag in på mellandagsrea eller ja åkte för att shoppa dricka till nyåret och för att kanske hitta en nyårs blus men kom hem med mycket annat ist... Ett par gore-tex skor, en jacka, ögonskugga och fransar till nyåret, en typ av tiara/hårsmycke till nyår och bastoppar. Supernöjd! :)

Idag har jag efter jobbet passat opp sjuklingarna i huset med mat, sov en stund, levererat paket åt tom, plockat ur bilen och sökt nya bilar på nätet utan större resultat ...

Nyår närmar sig och planerna borde vara klara det är bara kläder och hår som behöver testas imorgon så allt blir bra hahah ;) ne Gonatt nu! 

Om

Min profilbild

Alexandra

Tjej på 20 vårar, från Österbotten med eget kryp in i Vasa. Jag är närvårdare som studerar till hälsovårdare på Novia, första året. och när jag hinner så jobbar jag, spelar revy, är aktiv inom frivilliga brandkåren, ordförande för UFs ungdomsutskott och medlem i styrelsen och såklart umgås jag med mina vänner och familj! Är också kommunalvals kandidat i Malax, nummer 20! Min blogg är en blandad kompott av mitt liv så hoppas du trivs! Alexandramichelles heter jag på instagram & du kan följa bloggen via bloglovin för lättare hålla koll på uppdatering om du vill!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela