AlexandraMichelles

Jobb och villaliv

Publicerad 2016-07-19 23:05:41 i Allmänt,

Heijsan! Bloggen har fått lida några dagar igen, alltid såhär på sommaren, finns så mycket annat att syssla med! :)
Vår roadtrip till Pargas blev riktigt lyckad och jag fick hem flera fina saker till lägenheten som jag visar senare när jag fått allt på plats och uppskruvat (ikea ni vet)
Sen vi kom hem därifrån har jag jobbat i ett känns det som idag e första lediga dagen så jag gjorde inget speciellt alls över helgen. Idag däremot har jag hunnit öva i kyrkan inför ett bröllop jag ska sjunga på nu inkommande lördag och sen snabb besök av en bekant från sverige och sen for jag ut till villan och ska sova här tills imorgon då dom också lovar super väder 👍☺
Ska visa er mera skäri bilder bara jag hinner och kommer mej upp på land och får tag på en dator, ha det gött sålänge!

Matpaus i shoppingen i raisio på tsiken i mylly
Syrran läser bruksanvisningarna medan jag skruvar ihop en wc-bänk
Jag och Glory påväg till villan idag

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Alexandra

Tjej på 20 vårar, från Österbotten med eget kryp in i Vasa. Jag är närvårdare som studerar till hälsovårdare på Novia, första året. och när jag hinner så jobbar jag, spelar revy, är aktiv inom frivilliga brandkåren, ordförande för UFs ungdomsutskott och medlem i styrelsen och såklart umgås jag med mina vänner och familj! Är också kommunalvals kandidat i Malax, nummer 20! Min blogg är en blandad kompott av mitt liv så hoppas du trivs! Alexandramichelles heter jag på instagram & du kan följa bloggen via bloglovin för lättare hålla koll på uppdatering om du vill!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela