AlexandraMichelles

tre lediga dagar och ett steg mot vuxenliv

Publicerad 2016-06-29 16:53:00 i

 
Heij! Mycket händer just nu ... i Måndas for jag in till Vasa men påvägen stanna vi i Malax och köpte ett matbord och fyra stolar sen vidare till Giganti för att shoppa dammsugare. Ni börjar säkert förstå, jag har skrivit på hyreskontraktet till min aldeles första egna lägenhet en supermysig etta på brändö med ballkong! Jag vet inte ennu om jag sluppit in och kommer studera i vasa till hösten eller ej men jag tänkte att jag söker jobb mot vasa hållet om int annat för hemma hos mamma vill ja inte bo längre haha stackars mamma :D Så från och med fredag får jag börja flytta in och det är också på fredag jag får veta om jag blivit antagen till skolan eller ej, sjukt spännande! Hoppas verkligen att jag slipper in! 
Igår var jag också in till stan med mina kompisar och lillasyster, jag kolla över rean men hittade inget annat än en wc-roskis och nå hårband och spännor. Sen på kvällen var det meningen jag bara skulle ta det lungt men fick åka på utryckning och kom hem passligt till läggdax nästan ^^ Idag har jag också varit ledig och har bara tagit det lungt på sängen/soffan och uträttat ärenden så som adressbyten och ansökan om bostadsbidrag. Imorgon och fredag ska jag jobba och sen kommer jag spendera min helg i Närpes! Jag hör av mej senare i veckan och har förhoppningsvis goda besked! ^^
 

Om

Min profilbild

Alexandra

Tjej på 20 vårar, från Österbotten med eget kryp in i Vasa. Jag är närvårdare som studerar till hälsovårdare på Novia, första året. och när jag hinner så jobbar jag, spelar revy, är aktiv inom frivilliga brandkåren, ordförande för UFs ungdomsutskott och medlem i styrelsen och såklart umgås jag med mina vänner och familj! Är också kommunalvals kandidat i Malax, nummer 20! Min blogg är en blandad kompott av mitt liv så hoppas du trivs! Alexandramichelles heter jag på instagram & du kan följa bloggen via bloglovin för lättare hålla koll på uppdatering om du vill!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela