AlexandraMichelles

2 Frisyrer

Publicerad 2016-05-21 14:51:06 i

Detta fixade Julia åt mej i måndast före fotograferingen! Riktigt nöjd det kommer bara bli lite högre lockar till nästa gång och en annorlunda fastsättning av dom tvinnade flätorna bara så att de hålls bättre, ja ville ha en ganska simpel frisyr där håret kommer undan ur ansiktet och som passar med mössan :)
Sen på tisdagen var ja då håruppsättningsmodell åt Jessica bara för skojjs skull och så hon fick öva på praktiken, hon blir färdig frissa nu i vår och var på sista praktiken och blir ju bedömd då och får vitsord och av mej sku hon få helt klar B3. Hon e super duktig och berättar och förklarar för sin kund vad hon tänkt göra :) Hon tvätta, föna, locka och satt upp mmitt hår och dom känner mej så vet att ag har vääldigt tjockt hår så på kvällen när jag började plocka ner frisyren igen hittade jag 57 spännor intåka där i bollen haha! men den hade ju hållits på plats hela dagen ^^ 
Tack båda två för frisyrernna, roligt att få vara fin i håret på en helt random månda och tisdagskväll! :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Alexandra

Tjej på 20 vårar, från Österbotten med eget kryp in i Vasa. Jag är närvårdare som studerar till hälsovårdare på Novia, första året. och när jag hinner så jobbar jag, spelar revy, är aktiv inom frivilliga brandkåren, ordförande för UFs ungdomsutskott och medlem i styrelsen och såklart umgås jag med mina vänner och familj! Är också kommunalvals kandidat i Malax, nummer 20! Min blogg är en blandad kompott av mitt liv så hoppas du trivs! Alexandramichelles heter jag på instagram & du kan följa bloggen via bloglovin för lättare hålla koll på uppdatering om du vill!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela