AlexandraMichelles

På dagens agenda

Publicerad 2016-11-07 19:00:00 i Allmänt, Fritidintressen, Jobb & Studier,

Heijsan! Här åvan ser ni lissboffa våran Glory, en av våra två Shetlandsheepdogs.
Ny vecka har satt igång och jag har börjat med nya eventyr igår avslutade jag oljebekämpningskursen för brandkårer och idag började jag gå C-kurs, jag ska nämligen ta Lastbildskort, lite manlig måste man ju få va ^^ Har också påbörjat första läkemedelskursen för sjuksköterskor idag i skolan mycket nytt pågång. Annars är det en rätt vanlig vecka jag har framför mej med läxläsning, sitz, tent osv...
Känner att jag har flera idér på inlägg nujust så ska sätta energi på dom nu så ni får mer att läsa under veckans gång! Så håll utskik!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Alexandra

Tjej på 20 vårar, från Österbotten med eget kryp in i Vasa. Jag är närvårdare som studerar till hälsovårdare på Novia, första året. och när jag hinner så jobbar jag, spelar revy, är aktiv inom frivilliga brandkåren, ordförande för UFs ungdomsutskott och medlem i styrelsen och såklart umgås jag med mina vänner och familj! Är också kommunalvals kandidat i Malax, nummer 20! Min blogg är en blandad kompott av mitt liv så hoppas du trivs! Alexandramichelles heter jag på instagram & du kan följa bloggen via bloglovin för lättare hålla koll på uppdatering om du vill!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela