AlexandraMichelles

090616

Publicerad 2016-06-09 18:13:31 i

 
Heijsan! Igår va det Onsdag och jag hade min första lediga dag av 3 st. Igår var det inträdesprov till Novia som gällde, det gick väll sådär svårt att säga vi får hoppas det är intervjun som räddar mej så kanske jag har en liten chans att slippa in. Vi får veta om vi slipper in senast den 1.7 så nu är det bara att vänta. Det känns iaf bra att veta att man kan jobba ett år som Närvårdare om jag inte skulle slippa in! Efter inträdes mötte jag upp syrran och vi åt och gick i några butiker innan vi åkte hem.
 
Idag har jag inte gjort mycket, typ kollat film men vädret är väldigt dåligt idag så det känns riktigt okej att bara ligga och dra sig. Har just skalat potatis så nu blir det mat och sen kanske en film till, tips?? :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Alexandra

Tjej på 20 vårar, från Österbotten med eget kryp in i Vasa. Jag är närvårdare som studerar till hälsovårdare på Novia, första året. och när jag hinner så jobbar jag, spelar revy, är aktiv inom frivilliga brandkåren, ordförande för UFs ungdomsutskott och medlem i styrelsen och såklart umgås jag med mina vänner och familj! Är också kommunalvals kandidat i Malax, nummer 20! Min blogg är en blandad kompott av mitt liv så hoppas du trivs! Alexandramichelles heter jag på instagram & du kan följa bloggen via bloglovin för lättare hålla koll på uppdatering om du vill!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela