AlexandraMichelles

Ny hårfärg och en hel del köande

Publicerad 2016-09-01 21:20:04 i Allmänt,

Hejsan! Det har varit tyst några dagar men det är mest för att jag har haft fullt upp med annat. I Tisdas hade vi normal skoldag till kl 4 och redan då hade folk börjat köa till Ollis så de blev bara hastit hem, byta kläder, fixa sminket och slänga upp håret i en knut. Cyklade in till stan och började köa, köade  timme och 15 minuter kanske så inte såå farlit. 

Igår på dagen åkte jag till YA i gamlavasa där en av vux frisör studerande färgade mitt hår, klippte inget alls. Mitt hår var verkligen brutalt fult och ojämt i färgen kan inte förstå hur jag kunnat ha det att se ut sådär! (bild längre ner). Efter det blev det mat och sen fixade jag mej klart och for på tutor träff med klassen och våra tutorer. Vi hade riktigt trevligt lekta, åt gott och lärde känna varandra bättre innan vi drog iväg på Back to School party på Leipätehdäs. Vi köade 4 timmar... som en av tutorerna sa " vad är det med Vasa och allt köande??" Nåja vi fick underhålla oss med sång och lekar i kön. Väl inne hadde vi super roligt vi dansade tills vi började bli dom sista kvar :) Idag är vi trötta och limiga men det är de värt! hoppas på lika rolig onsdag nästa vecka då det blir Gulisintagning!
Här kommer en före och efterbild på håret som Emma fixade så det blev så jäkla mycket finare, ränderna på efterbilden är från fönstret som var bakom mej, det är alltså inte färgningsmiss :D

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Alexandra

Tjej på 20 vårar, från Österbotten med eget kryp in i Vasa. Jag är närvårdare som studerar till hälsovårdare på Novia, första året. och när jag hinner så jobbar jag, spelar revy, är aktiv inom frivilliga brandkåren, ordförande för UFs ungdomsutskott och medlem i styrelsen och såklart umgås jag med mina vänner och familj! Är också kommunalvals kandidat i Malax, nummer 20! Min blogg är en blandad kompott av mitt liv så hoppas du trivs! Alexandramichelles heter jag på instagram & du kan följa bloggen via bloglovin för lättare hålla koll på uppdatering om du vill!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela