AlexandraMichelles

Ålandsresan

Publicerad 2017-04-04 23:14:20 i Allmänt, Fritidintressen,

Efter att ha firat pampas nationaldag på torget några timmar så kom mamma efter mej pch sjussa mej till pörtom. Vi packade i våra väskor och så for bussen iväg mot Åbo, vi tog kvällsbåten över påtten till Åland och kom fram till Långnäs kring 1 på natten. Därifrån tog vi bussen till saltviks bed and breakfast där vi skulle sova. Riktit mysit ställe men med iskalla rum brr...

Lördags morgonen började vi med frukost och sen åkte vi iväg till klippan uf i sund där vi började ställa alla kläder och rekvesita på plats för att senare dra en genom gång av hela föreställningen. Vi fick mat och lite fritid och sen började publiken välla in och de blev en överfull föreställning. De skulle vi inte trott! 😀 nöjda och trötta sov vi ännu en natt i saltvik innan vi började söka oss hemåt på söndagen. Vi stanna ca. 1 timme i mariehamn och shoppade i sparhallen innan vi steg på båten. Båtresan hem bestod av underbar buffé och en massa taxfree shopping. Kl. 12 på kvällen var vi framme i pörtom och fick börja lasta ur bilen och bussen. En lyckad men uttröttande resa! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Alexandra

Tjej på 20 vårar, från Österbotten med eget kryp in i Vasa. Jag är närvårdare som studerar till hälsovårdare på Novia, första året. och när jag hinner så jobbar jag, spelar revy, är aktiv inom frivilliga brandkåren, ordförande för UFs ungdomsutskott och medlem i styrelsen och såklart umgås jag med mina vänner och familj! Är också kommunalvals kandidat i Malax, nummer 20! Min blogg är en blandad kompott av mitt liv så hoppas du trivs! Alexandramichelles heter jag på instagram & du kan följa bloggen via bloglovin för lättare hålla koll på uppdatering om du vill!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela