AlexandraMichelles

Hem helg i Yttermark

Publicerad 2017-04-23 21:29:00 i Allmänt,

Hejsan! Söndagen börjar vara slut å jag ligger supertrött i soffan hos patric och har just tittat en film, sundown tror ja den hette den va riktit bra! 

Har varit här hela helgen kom hit på fredaskvällen. Vi ha tillbringat vår helg i sgugan som Patric håller på och renovera vi ha rivit tre väggar och ett tak så nu ha det blivit så stort, högt till tal och ljust i fårstan och på vindrummen. Han ut en sväng tillsammans med partics kompisar igår kväll men annars ha vi bara renoverat :) imorgon e det skola och zumba på schemat ska bli kul att testa på zumba igen, länge sen sist hoppas ja bara int e så limin av allt rivas och bäras från helgen 😊

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Alexandra

Tjej på 20 vårar, från Österbotten med eget kryp in i Vasa. Jag är närvårdare som studerar till hälsovårdare på Novia, första året. och när jag hinner så jobbar jag, spelar revy, är aktiv inom frivilliga brandkåren, ordförande för UFs ungdomsutskott och medlem i styrelsen och såklart umgås jag med mina vänner och familj! Är också kommunalvals kandidat i Malax, nummer 20! Min blogg är en blandad kompott av mitt liv så hoppas du trivs! Alexandramichelles heter jag på instagram & du kan följa bloggen via bloglovin för lättare hålla koll på uppdatering om du vill!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela