AlexandraMichelles

Mitt livs första Martha möte

Publicerad 2017-03-15 14:37:02 i Allmänt,

Hej! 
Igår i skolan fick jag lyssna på en så otroligt bra erfarenhetsberättare, en ung tjej kom till skolan och berättade sin berättelse om önska att dö, viljan att leva. Läser kursen psykisk ohälsa så hennes berättelse handlade om ångest och depression, så berörande föreläsning. 
Efter skolan for jag och shoppa pingisbollar tills helgen, hämta syrran och for hem till Petalax. Kvällen spendera jag på lokalin där vi ställde borde på plats och radade ut glas till beerpong turneringen/pubkvällen som är på lördag, sjukt taggad fast jag ska servera haha ^^ Sen gick jag upp på vinden på lokalin för mitt livs första martha möte haha, marthona hade medlemsvärvning, bjöd på paj och hade bjudit in gäster från malax som kom och berättade om sin verksamhet och gav inspiration. Skrev inte in mej och ha inte tänkt göra det ännu heller haha men tyckt de va riktit intressant att lyssna på och eftersom jag är väldigt aktiv inom uf och marthona har sina utrymmen på uf och vi ibland har sammarbeten med dom så tyckte jag att ja kunde visa intresse och se vad dom sysslar med så kanske det sen är lättare att hitta sammarbeten på olika evenemang :) 
Idag har jag inte hunnit göra så mycket, städat lite, lagat mat, torkar kattspyor och fixat till mej för ikväll, ska åka till närpes för att träffa Evelina, sjukt länge sedan vi träffats och haft tid att prata så ikväll ska det skvaldras haha och ätas mat, de är de vi är bäst på :D synes!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Alexandra

Tjej på 20 vårar, från Österbotten med eget kryp in i Vasa. Jag är närvårdare som studerar till hälsovårdare på Novia, första året. och när jag hinner så jobbar jag, spelar revy, är aktiv inom frivilliga brandkåren, ordförande för UFs ungdomsutskott och medlem i styrelsen och såklart umgås jag med mina vänner och familj! Är också kommunalvals kandidat i Malax, nummer 20! Min blogg är en blandad kompott av mitt liv så hoppas du trivs! Alexandramichelles heter jag på instagram & du kan följa bloggen via bloglovin för lättare hålla koll på uppdatering om du vill!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela