AlexandraMichelles

22:17 :))

Publicerad 2012-09-30 21:17:24 i

noo e vi na söt ♥
-
Heeij :) ♥
For till Ö-malax halv 4 typ? :) hann bara dricka kaffe och ta en tårtbit innan vi måsta åka igen :) Hann sådär just och just i tid till byn hoppa av i farten och satt mej i nästa bil och brumma iväg till Pörtom :) Satt och diskutera Faggen och killar och grejjer me Frida i baksätet så undra hur mycket nytt dom i framsäten fick nys om haha! var på revymöte till typ halv 8, gick igenom några idér om sketcher och sånt :) Sen hem och suttit här och lidit av huvuvärk ett tag nu -.- men men nu sova för att imr orka med skolan och Sen kommer Tina ! hit efter skolan och sen ska det pluggas finska :( men ni ska ha det bra! ♥
 

Dagen efter Lördag!

Publicerad 2012-09-30 12:29:34 i

Fick bli en smexi bild på Lina & mej :)
-
Alåha! ♥
Gårdagen blev ju super nice! ^^ haha ...
jaah vet inte om jag har något mer att säjja om det, Somna i bussen hem men som tur va väckte Fella oss när vi va i Petalax och där va mamma å vänta på oss (Y) haha slockna mesamm vi kom hem och sov till 11 ;) Åt nå måronmål och sen myst vi å Tina for just hem och Erica e här ennu och far hem på samma gång vi far på "kalas" till Faster och sen kl 6 ska ja ti pörtom :) så jag har nog planer hejs! ;)
 

Om

Min profilbild

Alexandra

Tjej på 20 vårar, från Österbotten med eget kryp in i Vasa. Jag är närvårdare som studerar till hälsovårdare på Novia, första året. och när jag hinner så jobbar jag, spelar revy, är aktiv inom frivilliga brandkåren, ordförande för UFs ungdomsutskott och medlem i styrelsen och såklart umgås jag med mina vänner och familj! Är också kommunalvals kandidat i Malax, nummer 20! Min blogg är en blandad kompott av mitt liv så hoppas du trivs! Alexandramichelles heter jag på instagram & du kan följa bloggen via bloglovin för lättare hålla koll på uppdatering om du vill!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela