AlexandraMichelles

Så var den påsken över

Publicerad 2016-03-28 20:47:38 i

Heij! Jahapp så var påsken över, jag har inte riktigt fattat att det ens varit påsk. Jag jobbade eller jag var på praktik fredagskvällen och lördags morgonen. sovd en stund och gjord mej sen klar för att åka till Ollis med Shuli, Markus och Evelina, dansa och hadd det rätt skojj fast jag var trött. Söndagen när jag kom hem skulle rummet städas och göras något åt för kl 5 kom gästerna och vi hade släktkalas nmr 1. Fick fina presenter och god pajj! ♥ Idag har jag varit i jobb från 7-13 sen via efter en blomma och direkt till lokalen på orienteringen, väldigt lyckad och alla värkade ha skojj! :) Sen till Mammas moster och äta hare och sen hem för att göra reklam för nästa evengemang på UF nämligen gårdsloppis! :) mer om det sen! nu ska ja knäppa på en film tror ja, syns!
 

Påskorientering på lokaalin imorgon, Välkommen!

Publicerad 2016-03-27 15:47:17 i

Heij! tänkte tipsa om ett påsklovs program som är imorgon här i Petalax! det är förståss jag och dom andra i Ungdomsutskottet som ordnar det haha! Men det var mycket omtyckt senast vi ordnade orientering och det passar verkligen alla åldrar! Så ta med alla ni känner och kom till lokalin imorgon kl. 13 i Petalax
 
 

Nytt i garderoben!

Publicerad 2016-03-24 17:10:06 i

Vårkappa - Vero Moda!
 Sporttopp & en tunnare sportlångärma - Ginatricot
Svart långärmad baströjja & En vit Bastopp - Cubus
Solglasögon & klocka - Glitter
 Klockan är från Glitter super snygg och inte så dyr + ett års garanti! 
 

Om

Min profilbild

Alexandra

Tjej på 20 vårar, från Österbotten med eget kryp in i Vasa. Jag är närvårdare som studerar till hälsovårdare på Novia, första året. och när jag hinner så jobbar jag, spelar revy, är aktiv inom frivilliga brandkåren, ordförande för UFs ungdomsutskott och medlem i styrelsen och såklart umgås jag med mina vänner och familj! Är också kommunalvals kandidat i Malax, nummer 20! Min blogg är en blandad kompott av mitt liv så hoppas du trivs! Alexandramichelles heter jag på instagram & du kan följa bloggen via bloglovin för lättare hålla koll på uppdatering om du vill!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela