AlexandraMichelles

Hösten har kommit påriktigt

Publicerad 2016-09-29 20:18:13 i Allmänt, Jobb & Studier,

 
Hejsan! Bloggen har varit åtsidan satt denna vecka mest för anatomiprovet jag skrev igår. Vi hade sjukt mycket att kunna till ett och samma prov iaf med vad jag är van vid, men min feelis kändes helt ok efter provet så jag tror iaf jag blev godkänd så nu är min första tent på Novia skriven och det firade jag igår med min livs första sitz. De va superkul och längtar redan till nästa sitz! :D
Sådär annars har hösten kommit till vasa träden är så färggranna och nu har det börja regna och blåsa så fortsätter det såhär är snart träden tömda på löv. I Tisdags började jag en ny brandkurs, oljebekämpning så den kommer ta några dagar av min tid framöver och så ska jag börja läxläsa med lågstadiebarn, lite nervös över det men vi får hoppas det börjar gå bra och att personkemin kommer funka med eleven som jag ska hjälpa :)
Idag har jag varit till Kristinestad och knäckt ryggen, hade muskelinflammation och en hel del viktiga blodkärl ikläm och kotor på sned som Kirsti rädde upp. Imorgon är jag ledig från skolan och ska åka på mellanskedets körlektioner och sen ska jag hålla i trådarna på knattediscot i lokalin. Sen ser resten av helgen ut att bli jobb och faggen. Vi får höras sen och se va de blev till :)
 
 

230916

Publicerad 2016-09-23 22:31:14 i Allmänt,

Heij, jag sitter hemma och har just sett en helt otroligt fin film. Har haft en väldigt händelserik vecka så tänkte köra snabbt vad jag gjort:
Måndag - Varit på min första zumba timme på många många år och det kändes så roligt att få vara tillbaka fast det var ny lärare och nytt upplägg. 
Tisdag - Skoldag, Mat och bio med Linette. Vi hade super roligt och tittade på Bridget Jones's Baby och den var helt sjukt bra! skrattade så åt den! ni som inte sätt den ska verkligen åka och se den på bio! :D Sen stressade jag iväg på en jobbnatt i Malax.
Onsdag - Direkt från vaknatten till skolan, fick en biljett till sitzen nästa vecka och var på lektioner. Han också med en stämpel på cafe the paris när jag drack morgon kaffe. Hem och sova en stund (2 timmar och 20 min) innan jag drog ut på stan med mina vänner. 
Torsdag - Trött, mycket trött släpade jag mej till skolan på svenska lektion och gjorde en presentation som bandades in. sov 16 timmar denna kväll/natt
Fredag - Var på mat med mamma, shoppa BJ glass på special, hämtade syster, åt tacos, var med en skylt till pörtom osv... imr är det gårdsloppis, älgjaktspremiär och min gudmors födis kaffe!

Lugn och skön helg

Publicerad 2016-09-18 15:29:56 i Allmänt,

Hejsan! Hoppas ni haft en fin helg, Jag har igen haft en riktigt lugn och skön helg. I fredas var jag ledig från skolan och sov länge och sen pluggade jag latin hela dagen, en del börjar faktist sitta nu vilket känns skönt börjar känna smått panik där före inför provet. Sen på kvällen spelade vi uno hos jim. Lördag blev det att hoppa in som sjukvikarie här i byn, trevligt med lite jobb som ombyte ist för skola. Lördagskvällen spendera jag först en stund med vännerna i pörtom och sen med Patric. Idag nalkas det släktkalas hos oss, väldens bästa mamma har nämligen fyllt år ♥ så gästerna kommer säkert riktigt just och sen ska jag sjussa fammo och faffa till flygplatsen för de är kloka och ska shappa landet och åka en vecka till Alanya :) de om de imorgon är det självstudier och latin som gäller och även första zumba lektionen på typ 4 år yeijj!!! :D

Om

Min profilbild

Alexandra

Tjej på 20 vårar, från Österbotten med eget kryp in i Vasa. Jag är närvårdare som studerar till hälsovårdare på Novia, första året. och när jag hinner så jobbar jag, spelar revy, är aktiv inom frivilliga brandkåren, ordförande för UFs ungdomsutskott och medlem i styrelsen och såklart umgås jag med mina vänner och familj! Är också kommunalvals kandidat i Malax, nummer 20! Min blogg är en blandad kompott av mitt liv så hoppas du trivs! Alexandramichelles heter jag på instagram & du kan följa bloggen via bloglovin för lättare hålla koll på uppdatering om du vill!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela