AlexandraMichelles

Kom och shoppa med oss!

Publicerad 2016-10-31 12:56:13 i Allmänt, Fritidintressen, Tips,

 
** I sammarbete med Petalax uf **
-
Halåjj tänkte tipsa er om Petalax ufs shoppingresa till Tammerfors som är den 19.11.2016, då de flesta säkert ska på blogg galan hehe. Men för er som inte ska på Galan skulle det väll vara något att fundera på. Man har möjlighet att besöka ideapark, ikea eller/och hantverkarmässan. Vi startar tidigt på morgonen från Petalax och bussen kommer gå åt det hållet dit det finns mer anmälningar alltså antingen Malax/Vasa eller Pörtom/Närpes. Priset ligger på 25€/pers och dit ingår endast bussen dit och hem. vill man på hantverkarmässan betalar man alltså inträde in dit själv. Anmälningen tar slut på Fredag så kom ihåg att ringa och anmäla er om ni vill me! :)

26 oktober

Publicerad 2016-10-26 16:40:17 i Allmänt,

Hej! Mobilbloggar medan jag sitter på brandstation i Malax, har en kurs här ikv som börjar om en halvtimme vi ska öva på högahöjder. Sitzen igår va riktit rolig, avslutade på ollis och kom mej hem 2 tiden :) Dagen ha varit helt ok, småirriterad ha jag varit hela dagen men vet ej vad de beror på. Började dagen med att kolla paradise hotell , vat fan inte varför jag egentligen kollar de blir bara sämre och sämre fö varje år och denna säsong e verkligen skit. Både för att tv3 har endrat på sändningen och dels för att deltagarna inte alls gör det mer intressant :) sen kolla jag på bachelor eller hu de stavas, innan ja for iväg fö att köpa ny telefonladdare och hämta en bok från skolan. Har också hittat ett nytt gott snacks nämligen grönkålschips bode testa göra egna har någon något bra recept? :) ja har också fått förfrågan om att va med i en intervju men mer om de senare ;)

En fin tisdag!

Publicerad 2016-10-25 14:18:12 i Allmänt,

Haha har för ovanlighetens skull tagit foton med datorkameran, och jag har just gjort håret klart inför barnkalas sits :D
-
Min helg har varit riktit bra, I fredas for jag, Linett och Elinor till Närpes för att fira Juliette som fyllde år i lördas. Vi drack kaffe och åt gott i nämpnes först och sen åkte vi vidare till Arom en stund. Sov hos Patric till lördag och steg upp tidigt för att åka iväg med Syrran, Vide, Oskar och Linette till Tammerfors. Blev först Ikea och sen Ideapark. Kom hem med lite inredningsaker från ikea och några små saker från ideapark (inga kläder, stolt) Söndagen satt jag på 2 möten och sen var jag på Revyövning. 
 
Jag är ledig denna vecka från skolan så jag tar det mest bara lungt och kollar serier, har börjar se PLL från början hehe ^^ Idag har jag städat lägenheten och varit till Minimani. Snart kommer mina klasskompisar hit så ska vi göra oss färdiga ilag och föra lite före Barnkalassitzen ikväll! Kommer bli en urkul kväll! syns!

Om

Min profilbild

Alexandra

Tjej på 20 vårar, från Österbotten med eget kryp in i Vasa. Jag är närvårdare som studerar till hälsovårdare på Novia, första året. och när jag hinner så jobbar jag, spelar revy, är aktiv inom frivilliga brandkåren, ordförande för UFs ungdomsutskott och medlem i styrelsen och såklart umgås jag med mina vänner och familj! Är också kommunalvals kandidat i Malax, nummer 20! Min blogg är en blandad kompott av mitt liv så hoppas du trivs! Alexandramichelles heter jag på instagram & du kan följa bloggen via bloglovin för lättare hålla koll på uppdatering om du vill!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela