AlexandraMichelles

Glad lilla jul!

Publicerad 2016-11-28 11:54:08 i Allmänt, Jobb & Studier,

Heijsan! Helgen är över, jag har firat lillajul på så sätt att på fredag hade vi julöppning i byn, de va verkligen så feelis och massa glad folk. Efter julöppningen for jag på brandklubbens julfest till Åminne där det blev mat, bastu och jacuzzi så nice! Sen på lördag jobbade jag på hemvården och for till pörtom på dans efter att skiftet var slut. Riktit trevlig dans nog men kände mej trött och slö efter jobbet så for hem till Patric 1 tiden och sov där och spenderade söndagen med honnom tills revyövningen började. Vi är i fullfart med revyn och bokningen är i full gång på www.portomuf.fi. :) 
Idag har jag skrivit prov i mikrobiologi, vet inte riktit hur det gick de kan vara på gränsen till godkänd som tur va är det en tent som bara blir godkänd eller underkänd så påverkar inte nästa tents vitsord ifall det är på gränsen. Dagens lektioner är egentligen redan över men sitter fortfarande i skolan och väntar på att klockan ska bli 2 för har tid till skolhälsovårdaren då, Ikväll är det entligen dax för halarinvigningen! Tjohoo entligen en studiehalare att dra på sig i brist på andra kläder haha ^^ vi får höras senare om hur kvällen blev! hejssvejs!
 

Lillajuls feelis

Publicerad 2016-11-24 23:39:36 i Allmänt, Fritidintressen, Tips,

Heijsan! Japp jag e fortfarande vaken för jag håller på och förbereda inför imorgon, jag ska va speaker på julöppningen i byn i år igen och har skrivit upp lite programpunkter jag ska nämna om osv.. är så sjukt taggad på julöppningen iår det är nämligen första året som den ordnas på Lokalin och eftersom jag sitter med i styrelsen där så har jag varit med och ställt i ordning ganska mycket där. Vi har julpyntat hela lokalen så himla fint, vi ha ordnat så vi kommer bjuda på tomtegröt från kl 17, program med musik,tal och massa uppvaktningar kommer börja kl 18, Hästen är på plats så man får rida en liten rutt för 50 cent och 30 försäljare är på plats med massvis av olika produkter! försäljningen börjar redan kl 16! Igår var jag in till Vasa för att göra skolarbete och köpa ett pris till en gissningstävling och imorgon ska jag göra mej julfin och plocka enris att ännu pryda lokalins tambur med ihh så spännande! Nu ska jag sova så jag orkar med morgondagen för efter julöppningen ska jag på brandklubbens julfest! :)  Så har ni inget annat för er imorgon tycker jag ni ska komma till Petalax på julöppning!

Galan 2016

Publicerad 2016-11-21 11:27:18 i Allmänt,

Hela min Lördag var egentligen en ganska skit dag, jag vaknade redan med dåligt humör, jag har annars ett relativt bra morgonhumör iallafall om man jämfö med min systers morgonhumör haha. Men jag for nu iväg på jobb och det gick ganska smidigt, trots dåliga humöret och blåbärssoppan som hamnade på min vita dräckt. Efter jobbet började jag göra mej redo för galan jag provade kläder och fixade håret. Sen började jag på med sminket och efter många om och men blev jag endå rätt nöjd. Satte mej i bilen och åkte in till Vasa. hämtade det jag glömt i min lägenhet och sen blev det att gå till stads huset i ett mycket blåsigt vasa.
 Vid stadshuset mötte jag upp Ida och Sara vi gick in och blev varmt välkommnade av glada och vackra bloggare. Tog åt oss välkomstdrink och gick ner till mingelrummet.
fattar inte hur mina bilder alltid blir så förbannat suddiga ... nåja varsågod en suddig på lila mattan bild...
Sen efter att ha minglat runt lite och kollat in allas montrar begav vi oss in i salen där själva programmet skulle hållas, stämningen var lite stel och rummet var iskallt de hade nog helt glömt bort att sätta på värmen. trodde jag skulle frysa ihjäl. Men programvärdarna gjorde ett super jobb, vi fick massa häftiga videohälsningar från t.ex Maria montazami. Priser delades ut åt höger och vänster och man såg hur glada alla blev! Dom är så sjukt duktiga dom här toppbloggarna! 
De var verkligen synd att så många bloggare som vann inte var på plats stämningen sjönk lite när man inte fick se deras reaktioner och se hur glada de skulle blivit när de stod uppe på scenen men vi fick istället se videohälsningar och höra fina tacktal. Bland annat fick vi en videohälsning av Carola och hennes Gry, Carola vann årets familjeblogg! så värt det
Novias estenomer hade gjort en väldigt snärtig modevisning men sjukt duktiga modeller och superfina kläder, smikningar och frisyrer. Detta var en av de programpunkter jag såg mest fram emot och jag blev inte besviken!
Efter en liten mingelpaus och lite musikuppträdande av bland annat Nellie från Vasa så fortsatte prisutdelningen och här åvan ser ni hur glada Chevelle och Caroline blev när dom tog emot sina priser som årets youtuber och årets personliga blogg! :D
 Här står Ellen och funderar ut ett bra svar på Nicke och Janinas kluriga frågor efter att hon vunnit priset Årets blogg! :) stort grattis och tack för en bra blogg!
 Och tillsist tack till alla ni som hållt i trådarna och gjort så allt blev till en lyckad kväll fast jag ännu under galan inte alls va på normalt humör. Vi fick också med oss hem goodiebags som innehöll lite allt möjligt. Sen åkte mina galavänner hem och jag gick till Bank där efterfesten skulle hållas, kände mej väldigt lost och hittade ingen att umgås med direkt så kändes lite ensamt haha så jag åt bara av småplocket och sen åkte jag hem. 
 
Men lokalen som efterfesten hölls i var iallafall snärtig! :)

Om

Min profilbild

Alexandra

Tjej på 20 vårar, från Österbotten med eget kryp in i Vasa. Jag är närvårdare som studerar till hälsovårdare på Novia, första året. och när jag hinner så jobbar jag, spelar revy, är aktiv inom frivilliga brandkåren, ordförande för UFs ungdomsutskott och medlem i styrelsen och såklart umgås jag med mina vänner och familj! Är också kommunalvals kandidat i Malax, nummer 20! Min blogg är en blandad kompott av mitt liv så hoppas du trivs! Alexandramichelles heter jag på instagram & du kan följa bloggen via bloglovin för lättare hålla koll på uppdatering om du vill!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela