AlexandraMichelles

Höst-Gårdsloppis i Petalax!

Publicerad 2016-08-29 21:26:05 i Allmänt, Fritidintressen,

Bland annat detta är pågång i byn nujust! gå in på FB för att läsa mera! :)
Är du Petalaxbo och i högstadieålder eller äldre och vill komma med i UU kan man höra av sig till mej och få mer info! Vi har nog någon gång haft "utbyssare" med också så bara att höra av sig! 

Babyshower och Villavslutning

Publicerad 2016-08-29 21:21:59 i Allmänt,

Hejsan! En ny vecka har börjat och jag har en riktigt skön helg bakom mej. På fredag var jag ledig från skolan så jag tog sovmorgon, packade ihop och for med mamma för att luncha på stan. Sen gick jag i några butiker medan jag väntade på att syster skulle sluta skolan. For hem till Petalax och slängde hastit ihop en sallad till kvällens överrasknings fest nämligen Petras Babyshower! for via Pörtom och grattade Elinor till Ib-studenten och for sen iväg till Närpes. Kvällen blev super lyckad och Petra blev väldigt överraskad. Åt massa gott och lekte några lekar. 
 
På lördag var det dax för villavslutning och några planer fanns inte för mej det blev en mycket spontan kväll. Började med att packa bilen med kläder så jag skulle kunna vara ute i blåsten, sova över på villa, mat att laga både där det fanns grill och där det inte skulle finnas och dricka ifall jag plötsligt skulle håxa att jag ville lämna bilen och börja dricka haha. Sen bar det iväg till Pörtom där jag var några timmar och såg på när dom andra bland annat spelade ölkubb. kl 10 tiden lade jag iväg mot Yttermark där jag plockade upp Patric och vi for till hans en kompis och satt där och kolla läget en stund innan vi for till en Villa i kristinestad. Kom hem därifrån halv 4 tiden och jag var fortfarande då chaufför, en mycket trött sådan. Nästan hela söndagen spenderades med Patric. 5 tiden for på ett möte till Lokalen och sen tillbaka till Vasa. Lugn och skön helg firad med dom allra bästa ♥
 

Så ser det ut hos mej

Publicerad 2016-08-27 11:57:28 i Allmänt,

Här är då några fler bilder från min lägenhet, här ser ni sovalkoven sängen är köpt från Bed Invest i närpes
Detta ursöta nattduksbord köpte jag på Lidl idag för 19,95 typ sånt kaap! älskar det! Penalen är från Marimekko
Soffan och bordet är från ikea. soffan är även utbäddbar
Köksbordet + stolarna är från Loppis, 25€ för allt det... ett kaaap!
Älskar denna dyna med gula elefanter från Finlayson
Duken har Mommo sytt åt mej och så ett Iittala fat + ljus 
Klockan har ännu en ganska tillfälligplats och så saknas det ännu en hylla som kommer uppe på väggen här ... tror jag. Tvn är loppisfynd. Klockan från ikea, Kistan har jag gjort själv. Spegeln och hyllan är gåvor jag fått.
Här ser ni en skymt av köket och ballkongsdörren

Tamburen där du kommer in
Nyrenoverat wc lite trångt men ... ska kanske gå att klämma dit en tvättmaskin ännu ... får se annars tvättar jag nere i källaren.
Anttila och Gant handdukar.
Ballkongen. Hyllan är loppisfynd. Stolarna och bordet är från Tokmanni
Min rosa snygga kaffekokare från clasohlson
Och så ungefär ser mitt kök ut. Då hadd ni fått se mitt lilla krypin lite bättre :) Ännu fattas lite saker, en hylla, en tavla och igår kom pappa hem med världens snyggaste taklampa! mer om de sen kanske

Om

Min profilbild

Alexandra

Tjej på 20 vårar, från Österbotten med eget kryp in i Vasa. Jag är närvårdare som studerar till hälsovårdare på Novia, första året. och när jag hinner så jobbar jag, spelar revy, är aktiv inom frivilliga brandkåren, ordförande för UFs ungdomsutskott och medlem i styrelsen och såklart umgås jag med mina vänner och familj! Är också kommunalvals kandidat i Malax, nummer 20! Min blogg är en blandad kompott av mitt liv så hoppas du trivs! Alexandramichelles heter jag på instagram & du kan följa bloggen via bloglovin för lättare hålla koll på uppdatering om du vill!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela