AlexandraMichelles

En spontan helg och En liten hjälte!

Publicerad 2016-07-31 21:02:46 i Allmänt,

Hejsan! Helgen börjar ta slut och en ny jobbvecka börjar imorgon. Min första lediga helg på länge blev tillslut helt super trots att dom flesta av mina vänner hade åkt iväg på Rally. I Fredas skickade Anton och frågade om jag joinade han och Ingrid på en minigolf runda och fast minigolf är det värsta jag vet så for jag endå bara för sällskapet och matens skull hehe vi spela väldigt oseriöst och hoppa hit å dit i banan så vi vet inte vem som vann eller förlorade. Efter matchen åt vi hamburgare och sen kom mamma efter mej och vi for på pokémon jakt till Malax, Solf Tölby och Gamla Vasa haha hon kör och jag letar pokémons! Vilket underbart sällskapsspel! Vi kom hem halv 1 tiden på natten från vår jakt så de var bara att gå och sova

På lördag hade vi åskan på besök i Petalax och det bara öste ner regn mellan varven så jag tog det bara lugt och försökte planera kvällen. Hade tänkt åka till Närpes men innan kvällen kom och jag var färdig sminkad så hade Erica frågat om jag ville joina dom och komma med till Ollis, vilket jag gjorde och vi hade super kul! Läng sedan man va ut me dom hehe ^^ kom hem halv 6 i morse och idag har jag sovd så gott som hela dagen har bara varit upp för att äta typ. Å jo jag va till "Petalax torget" och köpte lite honung och kokkosbollar av en 9 årig tjej som bo här i byn som har hittat en liten katt i skogen som var skadad och fem före död som hon nu har tagit hand om och ville samla in pengar så hon skulle få lilla Simba kastrerad! Där stod hon och sålde för att få pengar till något så fint sånt kan jag gärna ge en liten slant för och Simba var såå fin han var nämligen också med och visade upp sig på torget :) 
 

Ken Ring - Ger dig allt jag har

Publicerad 2016-07-30 22:56:00 i Allmänt, Musik, Tips,

 
En ny favorit på spotify listan nujust är denna underbara feelis låten som Ken Ring sjunger! Kolla in dansen som tjejerna i bakgrunden gör den e helt sjukt nice. Och tröjjorna dom har är ursnygga! Som Ken själv sa när lotta på lisseberg fråga om inte låten var lite väl snuskig " Neeij det är kärlek i Afrika"  haha härlig kille och härlig låt!

Det kallas kärlek

Publicerad 2016-07-29 22:46:00 i Allmänt,

"Både hon och han menar att hon relaterar sig till honom i mycket av vad hon gör. Hon visar tydligt och ofta att hon tycker om honom, hon är uppmärksam på honom och hon frågar hur han har det med allting runt omkring sig. Han relaterar sig inte till henne på samma sätt och anser t.ex. att det inte är nödvändigt att säga att han tycker om henne oftare än vad han gör" -- Carin Holmberg, Det kallas kärlek

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Denna fina text läste jag på @sevendays instagram konto i onsdas och tyckte den var värd att dela för mej är den så rätt, såhär har det alltid varit men det betyder inte att det måste vara. Men denna gång har jag lärt mej och har märk och kännt för första gången att detta är just vad kärlek är för mej. Bara för att jag relaterar betyder det inte att han ska behöva vara en som gör det, men jag behöver endå veta på något sätt att det är kärlek. Och så behöver han förstå mej som relaterar och inte tycka det är en jobbig sak. för det funkar inte annars det har jag lärt mej nu.

love, couple, and hug-bild

Om

Min profilbild

Alexandra

Tjej på 20 vårar, från Österbotten med eget kryp in i Vasa. Jag är närvårdare som studerar till hälsovårdare på Novia, första året. och när jag hinner så jobbar jag, spelar revy, är aktiv inom frivilliga brandkåren, ordförande för UFs ungdomsutskott och medlem i styrelsen och såklart umgås jag med mina vänner och familj! Är också kommunalvals kandidat i Malax, nummer 20! Min blogg är en blandad kompott av mitt liv så hoppas du trivs! Alexandramichelles heter jag på instagram & du kan följa bloggen via bloglovin för lättare hålla koll på uppdatering om du vill!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela