AlexandraMichelles

Vi har flyyt...

Publicerad 2016-02-28 20:06:39 i

 
Heijsan! Lite uppdatering om läget. I torsdas va jag och Evelina in till Vasa för att se på lägenheter och vi hittade oss en liten lya som var perfekt för oss medan vi ska göra vår praktik på VCS. Så idag fick vi hyreskontraktet fixat åt oss nu är det bara att skriva under och vänta på att flytta in, vi hyr den i andra hand så den är färdig möblerad! 
I fredas va det bara en helt vanlig skoldag och sen när jag kom hem kolla ja på tv och försökte städa upp lite i mitt rum så Evelina som kom hit på lördagen inte skulle dö av hjärtatack och mitt råddiga rum ^^
Lördagen jobba ja 7-13 sen hem och sova en timme för att sedan göra mej redo för en kväll på Ollis med mina vänner, Super lyckad kväll trots att hemvägen var ett stort kaos men hem kom vi! Annat skojj som också hände igår var när Kristin skickade och frågade mej om jag ville ha 2 Melissa Horn biljetter till nästa helg, fatta om jag blev lycklig! ♥ ja ska få se en av mina favorit sångerskor! 
Idag har jag bara tagit det lungt, tittat netflix ätit B&J glass och sovit flera gånger om, ska titta så ska det låta nu och sen gå sova har jobb hela dagen imorgon först ppå åldringhemmet och sen som barnkalasledare på en bowlighall! Vi hörs! Gonatt! ♥

Det har varit lite tyst...

Publicerad 2016-02-24 10:50:58 i

 
Heij! det har varit lite tyst här på bloggen på sistone, kom hem från lappland i lördas natt for direkt för att hjälpa till på petalax dansen sista timmen. Söndagen hade jag fullt upp med att städa upp lokalen, packa upp och packa om, söka lägenhet och sen kom vide och oskar till mej och vi spelade rita & gissa och rappakalja hela kvällen. Han också stalera printer och kopiera ut reklam om Hopsis som kommer besöka Petalax 2.3 yohoo! 

Sen har jag fullt upp i skolan hela gårdagen spendera jag åt inlämnings uppgifter fick 3 gjorda och har 5 kvar, men tog en paus och for på vattenjompa faktisk igår och det var super skönt! Ikväll är det läxor, storstädning av internatet och SBT som gäller! Imorgon ska jag och Evelina in till Vasa och se på några lägenheter och till helgen blir det partajj för flera! Så taggad på helg och sportlov så man kan komma ikapp med skolan lite! :) 

Uppdatering från ett blåsigt Levi! Bilder del 1!

Publicerad 2016-02-18 18:37:05 i

Här har vi det bra fast det blåser hårt, i Tisdas hade vi super bra väder som ni ser på bilderna! igår var det kallt och blåste 16 m/s i vindbyarna uppe på toppen av Levi och sikten var super dålig, folk föll eller vågade inte ta sig ner vi hann hjälpa en ner och hann fråga flera om de behövde hjälp! Idag var det varmare grader ute men vinden var 19!! m/s uppe i vindbyarna och det märktest låren brände av mjölksyra när man skulle skejta i motvind, men vi var i backen många timmar iaf! Imorgon har vi planer på att hyra skoter och åka hela familjen på skoter safari , bara vädret tillåter! :)

Om

Min profilbild

Alexandra

Tjej på 20 vårar, från Österbotten med eget kryp in i Vasa. Jag är närvårdare som studerar till hälsovårdare på Novia, första året. och när jag hinner så jobbar jag, spelar revy, är aktiv inom frivilliga brandkåren, ordförande för UFs ungdomsutskott och medlem i styrelsen och såklart umgås jag med mina vänner och familj! Är också kommunalvals kandidat i Malax, nummer 20! Min blogg är en blandad kompott av mitt liv så hoppas du trivs! Alexandramichelles heter jag på instagram & du kan följa bloggen via bloglovin för lättare hålla koll på uppdatering om du vill!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela