Sportlovsplaner!

/ Permalink / 0
Heij bloggen!
Förra veckan gick ut på körlektion x 4, Shopping kom hem med en läderjacka och 2 byxor och en halsuk nöjd! Städa rummet och fotograferade på torsdagen, Fredagen sovd ja heeela långa dagen tills jag for till Pörtom för att ha föreställning och måste säga den va den bästa vi gjort eller kanske mera bästa pubilk vi haft :) Sen hem och sova för på lördagsmorgonen var det jobb som kallade. Sov ett par timmar efteråt och for på sista föreställningen för i år och den gick helt okej. Avslutningsfesten överlevde vi fast den int alls va så festlig och idag ligger vi nerbäddad i sängen och stiger upp ändas vid måsten. Sportlovsveckan börjar imorgon och min vecka är fullproppad. Börjar måndagen med Halkbana och mörkessimulator och efter det kvällsskifte. Tisdag har jag både körlektion och teori och så har ja bokat in en Fifty shades of grey dejt me min bejb, intressant! Onsdag, läkarbesök. Torsdag körlektion och sista teori. Fredag, Räksoppa med mina vänner. Lördag osäker och söndag ska jag flytta tibax till internatet måste säga jag väntat på att få flytta dit igen! skojj! Så de om de Hörs senare då igen!! :) ♥

Bildbomb från Levi!

/ Permalink / 1
Här fick ni en hel hög med bilder från båda kameran och telefon därför väldigt olika kvalite på bilderna.
Vi hadde riktit bra väder, sol och så hela veckan men det blåste 23 meter i sekunden 2 dagar på berget och dom andra dagarna runt 9-16 så gick int att köra många timmar. Var också påå Spabad, shoppingrunda och en skoter tur på 65 km me pappa under dagarna! (Y) :)

Paragliding in Turkey video!

/ Permalink / 0
 
-
Här är videon som spelades in när jag hoppade från bergen i turkiet, detta är i slutet när vi ska börja åka ner och landa så vi hadde kommit en bit ner där så vi var inte lika högt upp men fan va häftigt det var! :) Haha gubben fråga av mej på engelska om jag gillar extrema saker ja bara skratta å sa visst och då gick de med fart rakt ner! Om ni undrar vem jag vinkar åt i slutet är det alla dom andra (Fammo, Faffa, Faster, Kusin och Angelica) som stod och väntade att ja skulle komma ner tibax för ingen vågade komma med så jag for själv. Ett minne för livet som jag vill dela via denna video med er!
Till top