AlexandraMichelles

Ny blogg!!

Publicerad 2013-03-06 19:01:19 i

-
Jag byter nu till devote! men för att det ska va lätt för er heter bloggen Alexandramichelles fortfarande men devote.se intför blogg.se ^^ lätt som en plätt! (bilden är länkad till bloggen)
Jag kommer behålla denna blogg och ska försöka få allt att fungera igen å får jag det så byter jag kanske tillbaka :) men men tills dess FÖLJ å LÄS min nya blogg!

Bye bye blogg.se!!

Publicerad 2013-03-06 16:42:23 i

J*vla cp blogg.se!!!!! Det går int att sätt in en header i någon stilmall alls!!! jag var så arg!! å det har inte fukat på flera månader! för andra funk e men int här på hanje bloggen!! SHIT! HEJDÅ blogg.se!! nu byter jag till devote!
HASTALAVISTA! 
-
gör ett inlägg till sen när jag bytt!

Om

Min profilbild

Alexandra

Tjej på 20 vårar, från Österbotten med eget kryp in i Vasa. Jag är närvårdare som studerar till hälsovårdare på Novia, första året. och när jag hinner så jobbar jag, spelar revy, är aktiv inom frivilliga brandkåren, ordförande för UFs ungdomsutskott och medlem i styrelsen och såklart umgås jag med mina vänner och familj! Är också kommunalvals kandidat i Malax, nummer 20! Min blogg är en blandad kompott av mitt liv så hoppas du trivs! Alexandramichelles heter jag på instagram & du kan följa bloggen via bloglovin för lättare hålla koll på uppdatering om du vill!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela