AlexandraMichelles

Snabb uppdatering och fråga till er!

Publicerad 2014-07-30 21:22:51 i

-
Heij! de e så länge sen ja ha blogga nu så ja minns int va ja jort heller så vi kan säjja såhär festa och jobba e ganska brett område och väldigt nära sanningen ( ursäkta om de e stavfel skyller de på läs och skrivsvåringheterna mina) Ha som ni ser på bilderna köpt en pool som vi satt upp idag hos pappa så nu ska här plaskas! ha också köpt en ring att dra efter båten på villan å ja ha varit till särkenniemi med Frida å Basse! Helt härligt sommarlov detta, å vädret har aldrig varit varmare! Jag har bara 1 och en halv vecka kvar på jobb sen börjar skolan men innan skolan börjar ska ja hinna med ett dop en resa ner till Pargas och ett TILT-test, Har någon varit på tilt-test och kan förklara proseduren bättre en den infon ja fått? å jag som få andra så längtar efter att få börja skolan! ska bli så shönt ja trivs där! nå nu ska ja krypa i säng å förbereda mej på ett morgonskift!
Gonatt!♥ (hoppas ni orka läsa ^^)

Tisdag 15.7!

Publicerad 2014-07-15 14:00:21 i

Heij! lite uppdatering... fredast jobba ja kväll for sen till Åminne och titta men hem igen för skulle upp på morgonen i jobb men ja fick iaf träffa folk man int sitt på ett tag ^^ Lördag jobba ja till 1 for mesamm och höjjbärga eller ja körd trakton ja #skojj ... Sen hem och fixa mej, plocka upp Jennifer och Amanda och for på förfest innan Faggen, hadde inga förhoppningar på kvällen men faktist blev kvällen super bra tackvare Ingrid och Evelina de gör vi om :) Söndan va de bara att far på jobb å si pigg och glad ut, va å kolla bykiston me jobbet o.s.v :) Må,Ti,Ons ledig nu så ja sover halva dan typ å igår va ja nu ti stan en sväng å sånt inget annat höres!

Sommarvärme!

Publicerad 2014-07-10 11:30:05 i

 
Heij Heij sitter i bilen påväg hem från Pargas :) ... Haft varmt och trevlit, vi ha träffa bekanta, shoppa, gosa me nelliebebis, sola och simma å ätit massa mat... nu väntar jobb i 3 dagar å kanske faggen får see nåja inget annat viktit på hjärtat bara ett hej jag lever inlägg ^^

Om

Min profilbild

Alexandra

Tjej på 20 vårar, från Österbotten med eget kryp in i Vasa. Jag är närvårdare som studerar till hälsovårdare på Novia, första året. och när jag hinner så jobbar jag, spelar revy, är aktiv inom frivilliga brandkåren, ordförande för UFs ungdomsutskott och medlem i styrelsen och såklart umgås jag med mina vänner och familj! Är också kommunalvals kandidat i Malax, nummer 20! Min blogg är en blandad kompott av mitt liv så hoppas du trivs! Alexandramichelles heter jag på instagram & du kan följa bloggen via bloglovin för lättare hålla koll på uppdatering om du vill!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela