AlexandraMichelles

En riktigt bra helg

Publicerad 2017-01-23 15:23:00 i Allmänt, Fritidintressen,

Hejsan igen! Måndag och ny vecka. Tänkte berätta lite om min helg för er, i fredast jobbade jag morgonskifte på hemvården i byn, sen blev de bara att hastit slänga i sig mat och sova en halvtimme för att orka köra föreställning nmr.4, Vi har så gott som fullsatt alla kvällar och publiken verkar road så de e super kul att stå på sen då fast det är tidskrävade och man får ofra sina helger. Men om någon ännu inte har hunnit boka finns det platser kvar på två av dom tre extra föreställningar vi satt ut, in å boka på www.portomuf.fi! Efter föreställningen for jag hem för att vila, jag gjorde egna salta rostade mandlar, riktit gott faktist. 
På lörda for jag in till stan, mötte upp faster och for till ÅA på en typ förberedande kurs inför kommunalvalet, vi fick bland annat träffa riksdagsledarmot Maarit Feldt-Ranta hon höll ett super intressant tal som var väldigt begripligt fast de handlade om politik osv. Sen gick resten ut på hur man gör lyckade valkampanjer och hur man utnyttjar social medier på bästa sätt men de va totalt överdrift för oss här på landet, de va kanske mer riktat åt de som ställer upp i större städer . Så ja skulle gärna ha åkt hem efter ja fått pizza hehe :))
Lördaskvällen bestod som vanligt av föreställning och sen åkte jag till vvasa med kompisarna, satt och spelade kort tills de va dax att hämta P och hans kompisar från baren. Trött som bara va somna ja väll där 4 tiden i min lägenhet. Söndagen spenderade jag med Patric och sen en sista revyföreställning fö den helgen. Alltså var det fullt program men en riktigt bra helg! 

Förklaringen till tystnaden och den stora nyheten

Publicerad 2017-01-15 23:32:05 i Allmänt,

Hejsan, länge sen sist! Det är samma sak varje år denna tid på året...Det blir alltid tyst här på bloggen för att livet kommer emellan, som många vet är jag väldigt aktiv och håller på med en hel del och just nu har det varit revyövningar och föreställningar blandat med jobb, Uf verksamhet, brandkåren och fritiden. Revyn premiären blev succé och vi fick hejdundrande respons från Vbl, ÖP och Syydin vilket gjorde att vi har sålt slut på kaikki slätt och har nu satt in 3 extra föreställningar (eller den 3:dje kmr ut på tisda på webben -> www.portomuf.fi) Vi har också blivit frågade om vi kan komma och spela vår revy till Åland (!) och som de ser ut nu kommer det troligen bli av i april. Super nice!
 
Har också hela förra veckan spenderat min lediga tid på att läsa vårdvetenskap som jag omtentade i Fredas. Skolan sätter igång igen imorgon med mjukstart kl 12.30 och endast 3 dagar skola för min del. Sen har jag förståss firat nyår, festat och umgåts med vänner och familj!
 
En annan nyhet som jag har att berätta åt er om är att jag kommer att ställa upp i kommande kommunal val nu våren 2017, har funderat ganska mycket på det när jag blev tillfrågad om jag inte skulle kunna tänka mej att ställa upp. Men efter många om och men så kom jag fram till att det är värt att försöka! Om man skulle slippa med så har man ju verkligen en chans att påverka och den chansen skulle jag vilja ha och som aktiv innom det ena och det andra kan man kanske föra fram ganska mångas röster så vi tillsammans kan påverka! Ensam orkar ingen ändra världen men tillsammans gör vi kojan till ett hem!  Men mer om de när det närmar sig eller hur? :) 

Vi syns igen när tiden finns att skriva ner några rader! 
 
 
 
 

Julklapparna 2016

Publicerad 2017-01-01 20:09:00 i Allmänt, Listor,

Bättre sent än aldrig, har haft fullt upp från morgon till kväll den senaste veckan med jobb och intensiva revyövningar men här kommer nu Årets julklappar! vill ni se vad jag fått tidigare år finns de inläggen Här och Här
 
Godis i massor av mommo och mamma + en toffife låda ja redan har slukat
 
 Satin påslakan och stickade handskar med dubbla lager av fammo och två juliga börsar troligen av moffa 
 
 En brandfilt + ett snyggare förvaringsfodral av mamma
En nödhammare som blinkar rött, det finns ficklampa, den har magnet så man kan sätta den på ex biltaket, man kan skära av bilbältet med den och krossa fönsterrutor på bilar. Den fick jag också av mamma
2 hammare i olika storlekar, en av mamma och en av faster
 
 Olika knivar och sevetter + hållare av någon tomte :)
Mikrokupa av mamma
 
 En söt mugg av Frida som imorgon får komma med till jobbet, En äggtimer av mamma med magnet och sen en praktisk kopp med rivjärn som man kan byta ut uppe på locket av linette.
 
 En värmedyna av mammas en bekant, Två hårmasker med tillhörande hårturban av Frida och Evelina. Ett armband som faster ha gjort.
 
 God Jul burk av okänd tomte, Pentik ljuskopp + ljus och tändstickor av mammas faster och 6 talldrikar av Iitala serien jag har av mommo.
 
 Ett nytt lås till skrubben ner i källaren vid lägenheten av mamma, Choklad och 30€ presentkort till Gigantti av Vide, En liten ficklampa som lyser sjukt bra som jag fick av Oskar (den får komme med till jobbet på nyckelknippan imorgon också) Åså pengar av mommos gubbin, faster och moffa.
 
 Hårborste, Wella EIMI hårspray, Macadamia schampo och balsam och BC mirakel hår olja allt detta av Patric.
 
 Fritidsfabrikens RevolutionRace byxor av Pappa och Margot + Ett avgasrör 
 
Sen fick jag också ett par tights och en handduk som jag tagit med till revyn redan av mommo åså e ja glömsk å glömde ju fotografera julklappen av syster, fick Viva la divas highlighter och världens bästa ögonfransböjjare från Dermoshop! dom e båda redan i användning så därför glömde ja fota :D
Tack igen allihopa! Jag har en underbar familj och helt fantastiska vänner som köpt så fina julklappar åt mej, fick ju nästan allt jag haade på min önskelista! Underbart!

Om

Min profilbild

Alexandra

Tjej på 20 vårar, från Österbotten med eget kryp in i Vasa. Jag är närvårdare som studerar till hälsovårdare på Novia, första året. och när jag hinner så jobbar jag, spelar revy, är aktiv inom frivilliga brandkåren, ordförande för UFs ungdomsutskott och medlem i styrelsen och såklart umgås jag med mina vänner och familj! Är också kommunalvals kandidat i Malax, nummer 20! Min blogg är en blandad kompott av mitt liv så hoppas du trivs! Alexandramichelles heter jag på instagram & du kan följa bloggen via bloglovin för lättare hålla koll på uppdatering om du vill!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela