AlexandraMichelles

Gonatt bloggar!

Publicerad 2015-12-29 22:50:08 i


Gokväll! Ligger och mobilbloggar i brist på sömn, ska upp om sesådär 6 timmar ... Jobbet kallar! Om man räknar bort alla jobbtimmar har jag hunnit med mycket annat trevligt vi har varit på födelsedagsmiddag till mammas moster o. Haft x antal revyövningar. Det är långa lvningar nujust, tekniken ska börja fungera och kläder + rekvesita ska börja vara klara till 100%. 

I måndas åkte jag in på mellandagsrea eller ja åkte för att shoppa dricka till nyåret och för att kanske hitta en nyårs blus men kom hem med mycket annat ist... Ett par gore-tex skor, en jacka, ögonskugga och fransar till nyåret, en typ av tiara/hårsmycke till nyår och bastoppar. Supernöjd! :)

Idag har jag efter jobbet passat opp sjuklingarna i huset med mat, sov en stund, levererat paket åt tom, plockat ur bilen och sökt nya bilar på nätet utan större resultat ...

Nyår närmar sig och planerna borde vara klara det är bara kläder och hår som behöver testas imorgon så allt blir bra hahah ;) ne Gonatt nu! 

Julklapparna 2015 | Tack tomten!

Publicerad 2015-12-29 14:07:00 i

 
- Jenkki tuggummi av Elinor
- Mysig grå filt av Elinor
- Handkräm med mango & Papaya doft av Linette
- Tavla av mammas faster
- 3 ljuskoppas av Elinor
- Ett fat med choklad av linette

- Bok "Fixa bilen med Bosse bildocktor av Vide
- Bok "Rööluuvån" av Mamma
- Lakan av okänd tomte
- Budapestgodis av okänd tomte
- Rappa kalja spel av Mamma

- Presentkort till massage x2 av Pappa & Margot
- Tidning "Allt i hemmet" av Pappa & Margot (tror ja)
- Skruvmejslar av Vide

- 3 månaders Spotifypremium presentkort av Mamma
- 30€ presentkort till Gigantti av Oskar
- La rive cash parfym av Frida
- Himalaja salttvål som ska lära vara bra åt min psoriasis av Mommo

- Iitala skål av Evelina
- Pengar av Fastror, Mammas fastror, Fammo & Faffa, Moffa & andra bekanta
- Mumin kanna av Mommo
-Mumin kopp med lock av Mommo
- Iitala mugg av Oskar


-Karhu stegmetar armband av Mamma
Gosedjurs hund av Vide

- 3 askar Toffifee x 2 = 6 askar Toffifee av Syster och Mammas en bekant
- Svart trikå kjol av Syster
- Polka liknande Godis av okänd tomte
- Söta lurviga rentåfflor av Frida

- Hårspray av mommo
En söt mumin väska med shampo, kroppstvål & Tandkräm för barn i  3-5 års ålder (HAHAHA) av mommo :)
+ Ett par extraljus till bilen av Pappa

Tusen Tack Tomtar! ♥ Nöjdare kan man inte bli! :)

God Jul!

Publicerad 2015-12-25 16:06:40 i

Hej & God jul! hoppas ni har haft en lika fin jul som jag har!
Jag jobbade mån-ons och hann där emellan byta julklappar med mina vänner och städa rummet. Och så va jag ett varv in till Vasa för att köpa dom sista julklapparna som fattadest. Igår var det julafton och den började på Akuten för 3 av oss med en liten tjej medöroninflamation, stackarn! Men det gick fort och dom kom hem till julbordet, vi åt hos pappa först och sen fast man var mätt kunde ja inte motstå mammas lutfisk så åt där direkt efter. Sen paketöppning hos pappa och snabbt iväg på eget tomteuppdrag först när det var klart så öppnade vi paketen hos mamma och drack kaffe. Fick super fina julklappar iår och faktist sådanna som jag använder! ja hade först inte tänkt visa vad jag fått här i bloggen men så kom jag på att jag älskar att se efter ett tag vad det var jag fick och jämföra å minnas å fundera vart jag har gömt bort hälften + dom e så fina så det är värt att visas! så det kommer senare i skillt inlägg :) Idag har jag jobbat och kommer göra det hela häljen. Ikväll ska jag träffa kompisarna och sen som funktioner till Juldansen! Ha det gött såå hörs vi!

Om

Min profilbild

Alexandra

Tjej på 20 vårar, från Österbotten med eget kryp in i Vasa. Jag är närvårdare som studerar till hälsovårdare på Novia, första året. och när jag hinner så jobbar jag, spelar revy, är aktiv inom frivilliga brandkåren, ordförande för UFs ungdomsutskott och medlem i styrelsen och såklart umgås jag med mina vänner och familj! Är också kommunalvals kandidat i Malax, nummer 20! Min blogg är en blandad kompott av mitt liv så hoppas du trivs! Alexandramichelles heter jag på instagram & du kan följa bloggen via bloglovin för lättare hålla koll på uppdatering om du vill!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela