AlexandraMichelles

Min midsommarhelg!

Publicerad 2015-06-22 15:57:47 i

 
Denna midsommar har varit riktit bra! jag har hunnit med så mycket!
I torsdas på kvällen åkte jag och några kompisar ut och köra och vi hamna i köklot vid klipporna strax före solen gick ner, superfint ställe! Efter att ha sätt de for vi hemmåt igen och vi samla på oss några blommor som jag sedan på Fredag band en krans av eller ja hann inte helt få den färdig då men största delen iaf, sen arbeta jag kvällskifte på fredag och sen tog ja min gräshoppa/groda till bil och for till Töjby på ett villa fest, bada bastu och chilla, körde hem igen på natten för på lördas morgonen for jag, Mamma, Angelica och Mammas moster till Powerpark och svalka av oss i nya Junker , vädret va på topp! På kvällen for ja till Låschen på förfest och sen till Fagerö där va de helt okej ända tills regnet kom då va de inte kul mera! 
Igår va jag ledig och for med Pappa och kompani till Strömsö och titta och sen vidare till Solf på mat! Nu har jag 2 lediga dagar framför mej som ja ska spendera i Närpes!  Hejs!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Alexandra

Tjej på 20 vårar, från Österbotten med eget kryp in i Vasa. Jag är närvårdare som studerar till hälsovårdare på Novia, första året. och när jag hinner så jobbar jag, spelar revy, är aktiv inom frivilliga brandkåren, ordförande för UFs ungdomsutskott och medlem i styrelsen och såklart umgås jag med mina vänner och familj! Är också kommunalvals kandidat i Malax, nummer 20! Min blogg är en blandad kompott av mitt liv så hoppas du trivs! Alexandramichelles heter jag på instagram & du kan följa bloggen via bloglovin för lättare hålla koll på uppdatering om du vill!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela