AlexandraMichelles

030816

Publicerad 2016-08-03 12:49:16 i Allmänt,

Hej, jag passar på att blogga medan åskan är borta. Vi har haft åska här i 5 dagar nu, mysigt tycker jag sålänge det inte föstör egendom eller liv. Sådär annars har jag bara varit i jobb och igår konstaterade jag att det bara är 2½ vecka kvar av jobbet sen börjar skolan igen! Så spännande med ny skola och ny klass! får hoppas vi kommer klicka lika bra som vi gjorde i min förra klass :)
När jag inte jobbar så fångar jag pokémons som många andra haha sjukt roligt spel tycker jag många smågrupper i byn som annars inte umgås sitter nu alla samlade på kyrkgården och pratar om allt möjligt och mest pokémon relaterade saker. Så skoj när det är så olika åldrar som spelar + att man hittar statyer/sevärdheter man annars inte vetat om! :) 

Kommentarer

Postat av: FrökenTV, bloggen om tv och film

Publicerad 2016-08-03 15:27:27

nice

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Alexandra

Tjej på 20 vårar, från Österbotten med eget kryp in i Vasa. Jag är närvårdare som studerar till hälsovårdare på Novia, första året. och när jag hinner så jobbar jag, spelar revy, är aktiv inom frivilliga brandkåren, ordförande för UFs ungdomsutskott och medlem i styrelsen och såklart umgås jag med mina vänner och familj! Är också kommunalvals kandidat i Malax, nummer 20! Min blogg är en blandad kompott av mitt liv så hoppas du trivs! Alexandramichelles heter jag på instagram & du kan följa bloggen via bloglovin för lättare hålla koll på uppdatering om du vill!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela