En helg i högklass

Allmänt / Permalink / 0
Hejsan, ännu en super fin helg är över. Denna helg började jag med ledig fredag på stan, gick i butiker så som nya H&M home köpte en liten kopp att ha i badrummet och ett dynvar åt pappa men inget annat. De va inte riktigt jag, blev lite missnöjd men jag gillar inte H&Ms kläder heller så det är väll bara så att jag och H&M är ingen bra kombo :) hittade däremot ett super fint halsband på Ginatricot som symboliserar mitt stjärntecken och en keps från intersport åt mat på chili&lime innan jag styrde kosan mot Närpes för att träffa min vän Evelina. vi åt gott, pratade av oss och körde runt i närpes. Vi avslutade kvällen ganska tidigt för båda skulle upp och köra morgonpass på lördagen.
 
Efter jobbet på lördag vila jag middag och gjorde sen mej färdig för förfest innan fagerö. Det blev en askul kvällen med flera personer jag inte träffat på länge, plus att topcats och Pistvakt var riktit nice att se och lyssna på. For till Patrics villa i Nämpnäs efteråt och sov där till söndag då det blev bråttom att hitta sjuss så jag skulle hinna på jobb till kl 2. körde kvällskifte och for sen med syrran på pokemon jakt :)
 
Har 2 lediga dagar nu. idag ligger jag bara i min onepiece och tar det lungt. är så blåsigt och höst aktigt ute och imorgon ska jag med familjen till Tuuri! trevligt värre :)
Till top