AlexandraMichelles

Ny vecka

Publicerad 2016-06-20 22:23:06 i

Heij igen! jag har börjat få dygnet rätt väg igen efter mina 4 vaknätter nu. I fredas for jag ut med syrran och två kompisar på en roadtrip till flera fina ställen och fotograferade, vilket ni ska få sse bilder på bara jag får hem kameran den är på vift ner till södra Finland nujust så :) 
Lördagen blev en stassdag med 3 lägenhets visningar utan resultat och shopping och mat med 2 av mina vänner. På kvällen blev det en efterlängtad utgång med Juliette till Ollis, hade super kul hela kvällen trots huvudvärk! 
På söndag var det konfirmation i solf och sen sjussa jag hem pappa eftersom han är sjukskriven och inte kan köra bil. På kvällen for vi nästan hela kompisgänget till Jonas och gjord hemlagade hamburgare tillsammans och hade det allmänt trevligt. Jobba kvällskifte idag och började redan kl 1 så har inte hunnit göra något speciellt idag annat än jobba! Midsommarplanerna är ännu halv oklara men de bordar snart klarna till så bloggar jag sen om dom vi ses! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Alexandra

Tjej på 20 vårar, från Österbotten med eget kryp in i Vasa. Jag är närvårdare som studerar till hälsovårdare på Novia, första året. och när jag hinner så jobbar jag, spelar revy, är aktiv inom frivilliga brandkåren, ordförande för UFs ungdomsutskott och medlem i styrelsen och såklart umgås jag med mina vänner och familj! Är också kommunalvals kandidat i Malax, nummer 20! Min blogg är en blandad kompott av mitt liv så hoppas du trivs! Alexandramichelles heter jag på instagram & du kan följa bloggen via bloglovin för lättare hålla koll på uppdatering om du vill!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela