Hösten har kommit påriktigt

Allmänt, Jobb & Studier / Permalink / 0
 
Hejsan! Bloggen har varit åtsidan satt denna vecka mest för anatomiprovet jag skrev igår. Vi hade sjukt mycket att kunna till ett och samma prov iaf med vad jag är van vid, men min feelis kändes helt ok efter provet så jag tror iaf jag blev godkänd så nu är min första tent på Novia skriven och det firade jag igår med min livs första sitz. De va superkul och längtar redan till nästa sitz! :D
Sådär annars har hösten kommit till vasa träden är så färggranna och nu har det börja regna och blåsa så fortsätter det såhär är snart träden tömda på löv. I Tisdags började jag en ny brandkurs, oljebekämpning så den kommer ta några dagar av min tid framöver och så ska jag börja läxläsa med lågstadiebarn, lite nervös över det men vi får hoppas det börjar gå bra och att personkemin kommer funka med eleven som jag ska hjälpa :)
Idag har jag varit till Kristinestad och knäckt ryggen, hade muskelinflammation och en hel del viktiga blodkärl ikläm och kotor på sned som Kirsti rädde upp. Imorgon är jag ledig från skolan och ska åka på mellanskedets körlektioner och sen ska jag hålla i trådarna på knattediscot i lokalin. Sen ser resten av helgen ut att bli jobb och faggen. Vi får höras sen och se va de blev till :)
 
 
Till top