AlexandraMichelles

September helg

Publicerad 2016-09-12 17:42:47 i Allmänt, Jobb & Studier,

En gammal höstbild från 2014
Hej igen! Hoppas ni har haft ett trevligt veckoslut de har jag iaf haft! I fredas jobba jag morgonskifte och på kvällen blev det läx läsning och ett besök till pappa. På lördag skulle jag egentligen till Tropiclandia men när vi väl kom dit såg vi ju att det var stängt denna månad så vi for istället och bowlade och åt kina mat. Sen mot kvällen gjorde vi oss redo för att äta middag på Bocks. De var också helt okej mat där. Efter att vi ätit kom ett hel gäng med folk till min lägenhet och vi hade inflyttningsfest, Vi hade super roligt och jag fick jätte fina presenter fast jag sakt åt dom att jag inte skulle ha någonting, vänner ♥ ^^
På Söndag var jag också i jobb från morgonen och sen på kvällen var jag på styrelsemöte. Vi har massa roligt pågång på UF i  byn så om ni är intresserade ska ni gå in och gilla Petalax UF på fb för att hänga med i svängarna.
Idag har jag självstudiedag och jag har faktiskt gjort klar både en uppsats om kikhosta och en presentation om räddningsväsendet i finland som jag ska presentera på svenska timmentyyp nästa vecka eller när de nu va :D Ska packa ihop det sista jag ska ha med mej till Brändö nu och sen åka och handla något gott att äta tills inatt, jag ska nämligen och vaka. Syns och hörs senare !
 

Kommentarer

Postat av: Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg

Publicerad 2016-09-12 17:57:11

Gud va kul med bowling! Har jag inte spelat på många år.

Svar: Ja det var verkligen roligt, Vi var på en discobowling så det blev en riktit top 10 nästan med musiken disco lightsen och drickan ^^
Alexandra

Postat av: Emelie Karlsson

Publicerad 2016-09-12 18:02:32

Åh vad härligt med höstlöv!

Svar: Ja så snyggt med alla färger verkligen! :D
Alexandra

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Alexandra

Tjej på 20 vårar, från Österbotten med eget kryp in i Vasa. Jag är närvårdare som studerar till hälsovårdare på Novia, första året. och när jag hinner så jobbar jag, spelar revy, är aktiv inom frivilliga brandkåren, ordförande för UFs ungdomsutskott och medlem i styrelsen och såklart umgås jag med mina vänner och familj! Är också kommunalvals kandidat i Malax, nummer 20! Min blogg är en blandad kompott av mitt liv så hoppas du trivs! Alexandramichelles heter jag på instagram & du kan följa bloggen via bloglovin för lättare hålla koll på uppdatering om du vill!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela